Kennisdeel- en netwerkdag

Create PDF Print

7 februari 2012

SIA organiseert op woensdag 7 maart 2012 in Utrecht een RAAK-publiek kennisdeel- en netwerkdag. Deze dag voor hbo professionals is gericht op RAAK programma-voorlichting, kennisdeling, netwerkvorming (matchmaking) en feedback gesprekken t.a.v. projectinitiatieven.

In het ochtenddeel ligt het accent in de workshops meer op de Onderwijssector, in het middagdeel op de Zorgsector. De matchmaking en de feedbackgesprekken bieden ruimte voor alle thema’s die relevant zijn in het kader van RAAK-publiek.

Wat is een feedback gesprek?
Dit is een gesprek met een medewerker van het SIA programmabureau gericht op uw projectsamenvatting van maximaal 2 A4-tjes. Deze projectsamenvatting wordt meegezonden bij het vooraanmeldingsformulier. Op basis van deze gegevens kunt aangeven of u vanuit een feedback gesprek, terugkoppeling, wilt ontvangen op uw projectsamenvatting.

Wat is een matchingsbijeenkomst?
Dit is een gelegenheid op met andere potentiele projectpartners (bekend en onbekend) in contact te komen, om eventueel samen een projectaanvraag te ontwikkelen. Het matchen gebeurt aan de hand van uw kennisvraag en kennisaanbod, eventueel aangevuld met het benodigde kennisnetwerk, rondom het onderzoeksthema. Tijdens de bijeenkomst kunt u in contact komen met professionals die willen samenwerken op het kennisdomein waarbij u beiden interesse heeft. Hier vindt u een overzicht van de projectenvoorstellen die tijdens de vooraanmedling bij SIA zijn binnengekomen.

Aanmelden uiterlijk 13 februari aanstaande voor de workshops met uw programmavoorkeur bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (een officiële vooraanmelding is hiervoor niet nodig).

Aanmelden uiterlijk 13 februari aanstaande voor de feedbackgesprekken en/of matchmaking via het ingevulde vooraanmeldingsformulier en sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.       

Open de uitnodiging en het programma van de Kennisdeeldag.